Maatwerk automatisering voor het MKB

Bij slagvaardig en succesvol ondernemen hoort effectieve informatievoorziening. Hoe nauwkeuriger de beschikbare gegevens, hoe sneller u kunt inspelen op onverwachte situaties. Daarnaast bestaat er een groeiende behoefte om op ieder gewenst moment over de meest actuele bedrijfsinformatie te kunnen beschikken en zaken ďonlineĒ te kunnen regelen.

FunSolutions is een jong en vernieuwend automatiseringsadviesbureau dat als geen ander begrijpt welke oplossingen het best passen bij uw specifieke automatiseringsvraagstukken. Met vele jaren ervaring als ingenieur en sr. manager binnen de automatiseringsbranche heeft oprichter Manfred de Jong een expertise opgebouwd op het gebied van organisatie, communicatie en techniek. Vanuit deze expertise ontwikkelt en levert hij met een team van specialisten innovatieve maatwerkoplossingen waarbij gebruiksvriendelijkheid en efficiŽntie hand in hand gaan. Creativiteit en passie voor het vak spelen hierin een belangrijke rol.

FunSolutions begeleidt op professionele wijze de processen die horen bij uw nieuwe geautomatiseerde mogelijkheden. Binnen onze persoonlijke aanpak stellen we flexibiliteit, service en klanttevredenheid centraal. Met een specialisatie in de entertainment- en evenementenbranche richten we ons op het midden- en kleinbedrijf.

FunSolutions deelt haar ideeŽn over- en ervaringen met nieuwe technologieŽn graag met anderen. Wij zijn daarom o.a. actief binnen ICT community i-Portal en hebben het initiafief genomen tot GratisHelpdesk.nl: dé gratis online automatiseringsadviseur voor de toekomstgerichte ondernemer.
Onze missie: automatisering leuk, begrijpelijk en toegankelijk maken voor iedereen.

Heeft ook u behoefte of ideeën om activiteiten binnen uw bedrijf te automatiseren? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.