Een selectie uit onze portfolio:

"Ik wil je complimenteren met je werkwijze. Prettig in omgang, snel en correct. Je houdt me goed op de hoogte, wat ik erg prettig vind. Ik hoop dan ook dat we in de toekomst nog regelmatig kunnen samenwerken."
[Miron Komarnicki]
                 


_EEMIS
Ontwerp en ontwikkeling Efteling Evenementen Management Informatie Systeem.
Compleet geautomatiseerd maatwerk informatie- systeem voor het beheer van evenementen, Efteling acts, externe acts, artiestenbemiddelings- bureaus en Efteling locaties door de Afdeling Entertainment van de Efteling b.v. Gebaseerd op de OAMIS architectuur.
» webapplicatie: ColdFusion MX 7.0, JavaScript
» database: MS SQLServer 2000 / MS Access 2003


_OAMIS
Online Artiesten Management Informatie Systeem.
Compleet geautomatiseerd informatiesysteem voor artiestenbemiddelings- en evenementenbureaus. Bevat modules voor offertes, aanvragen, boekingen, contracten, facturatie, beheer klanten (CRM), -acts, -bureaus, -leveranciers (SRM) en -locaties, online agendabeheer, evenementen overzichten, mailfunctio- naliteiten, statistieken, grafieken en financiŽle rapportages.
» webapplicatie: ColdFusion MX 7.0, JavaScript
» database: MS Access 2003


_OAMIS agenda
Online agendabeheer voor bands & acts.
Volledig geintegreerd binnen centraal boekingen- systeem OAMIS en gekoppeld aan online artiestenshop ten behoeve van checks op beschikbaarheid acts. Bevat maandkalender, totaaloverzichten voor afspraken, opties en boekingen en detailoverzichten voor bureauboekingen.
» webapplicatie: ColdFusion MX 7.0, JavaScript
» database: MS Access 2003


_bruiloft.nl
Ontwikkeling webapplicatie 'bruiloft.nl' ism E83 communicatie. Site bevat naast alle informatie voor de organisatie van een huwelijk in stijl ook zoekmachines en een complete bedrijvengids. Beheer wordt volledig geregeld via een maatwerk content management systeem (CMS), voorzien van de modules homepage & crossitems, navigatie, polls, magazine, links, acquisitie (backoffice) adverteerders, prijscategorieŽn, e-mail, statistieken en rapportages. Inclusief geautomatiseerde facturatie en -koppeling naar boekhoudsysteem AccountView tbv de financiŽle administratie.
» webapplicatie: ColdFusion MX 7.0, JavaScript
» database: MySQL 5.0


_zoekeenband.nl
Ontwikkeling webapplicatie 'zoekeenband.nl' ism grafisch ontwerper Daan Zuijderland.
Volledig geautomatiseerde artiestenshop, gekoppeld aan OAMIS backoffice systeem. Inclusief automatische facturatie en geïntegreerde iDEAL betaalmodule.
» webapplicatie: ColdFusion MX 7.0, JavaScript
» database: MS Access 2003


_artiestenshop Fun-Key events
Ontwerp en ontwikkeling van volledig geautomati- seerde online artiestenshop voor evenementenbureau Fun-Key events.
Bevat zoekmachine voor het eenvoudig vinden van de gewenste act, beschikbaarheidschecks, actuele actinformatie (biografieŽn, repertoirelijsten en mp3-demos) en kijkdata. Via een formulier kan de klant online een optie plaatsen op de gekozen act(s), waarna automatische e-mail bevestigingen plaats- vinden en database updates worden geactiveerd. Volledig gekoppeld aan agenda- en relatiebeheer van het centrale boekingensysteem OAMIS.
» webapplicatie: ColdFusion MX 6.0, JavaScript
» database: MS Access 2000, Visual Basic


_geautomatiseerde agenda HvA
Webapplicatie voorziet de website van livepodium "De Heeren van Aemstel" dagelijks automatisch van de actuele programmering. Gekoppeld aan de centrale database van exclusief boekingsbureau.
» webapplicatie: ColdFusion MX 6.1
» databases: FileMaker Pro 7, MS Access 2003


_Music ŗ la Carte
Ontwerp en ontwikkeling centraal boekingen systeem via ODBC gekoppeld aan database actbeheer.
Maatwerk webapplicatie bevat overzichten van te boeken acts binnen verschillende categorieŽn, beschikbaarheids- checks voor exclusieve acts, offerteformulieren en actuele overzichten van de programmeringen. Band login verschaft exclusieve acts toegang tot actuele speellijsten en horeca login verschaft vaste podia toegang tot een compleet overzicht van de programmering.

» webapplicatie: ColdFusion MX 6.1, JavaScript
» databases: FileMaker Pro 7, MS Access 2003, VB


_H2O Drinkwatercoolers
Compleet geautomatiseerd maatwerk informatie systeem voor het onderhoud van drinkwatercoolers. Inclusief modules relatiebeheer met automatisch genereren huur- en onderhoudscontracten, beheer plaatsingen coolers, maandoverzichten onderhoudsbeurten, maandoverzicht potentieel onderhoud met automatische mailingfuncties onderhoudscontracten en maandoverzicht van de te factureren onderhoudsbeurten.
» applicatie: MS Access 2003, Visual Basic


_TIMe
Ontwikkeling van centraal Tijdsregistratie Informatie Management systeem. Bevat geautomatiseerde data, logins en weekoverzichten op multi-user niveau. Inclusief bedrijfsspecifieke rapportages en analyse.
» applicatie: MS Access 2000, Visual Basic


_lastminute-livemuziek.nl
Volledig geautomatiseerd lastminute boekingensysteem voor bands en artiesten.
Bevat module voor wekelijkse inschrijvingen lastminute acts en koppeling naar het internet waarop het actuele aanbod wordt getoond. Via een formulier kan de klant online een lastminute boeking plaatsen, waarna automatisch contracten worden opgemaakt en e-mail bevestigingen naar alle betrokken partijen worden verstuurd. Een mobiele pocket PC (MDA), via het internet gekoppeld aan een centrale server, fungeert als compleet mobiel kantoor. Alle meldingen en actuele datagegevens komen hierop binnen, zodat op ieder gewenst moment en op iedere plek de lastminute boeking kan worden afgehandeld en de database kan worden geupdate.
» webapplicatie: ColdFusion MX 6.0, JavaScript
» database: MS Access 2000, Visual Basic


_website Dancing De Hoeve
Ontwikkeling website voor uitgaanscentrum "Dancing De Hoeve" in samenwerking met grafisch ontwerpster Belinda Speijer.


_website Winterhart Schiedam
Ontwikkeling website voor het publieksevenement "Winterhart Schiedam" in samenwerking met grafisch ontwerpster Belinda Speijer.


_virtuele tour 't Oudste Huys
Toevoeging van een "virtuele tour" door thema-restaurant 't Oudste Huys via een dynamische impressie binnen de themazalen.


_GratisHelpdesk.nl
...automatiseringsadvies voor de toekomst- gerichte ondernemer. Via deze website houdt FunSolutions haar klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en het internet. Bevat columns, een online vraagbaak, antwoorden op veel gestelde vragen en een periodieke nieuwsbrief.